SENSIBILITZACIÓ
Els temps han canviat i socialment les eines digitals s'han integrat en el dia a dia: els bitllets d'avió per internet, la declaració d'hisenda , la reseva d'hotels,etc.Com a docents no podem quedar-nos al marge i deixar passar el tren de les TAC.


El vídeo de Michael Wesch ens fa reflexionar sobre la manera de viure i estudiar avui en dia. Els estudiants mateixos participen en la realització i expressen quina és la seva experiència amb els estudis i fins a quin punt aquests són significatius per a ells i les seves vides. El tema del vídeo és que existeix una escletxa entre allò que s'ensenya a les aules i la manera en què es transmet el coneixement, exemplificat amb la pissarra, per una banda, i la manera que tenen els joves de comunicar-se i de processar la seva experiència de la vida, la informació i el coneixement, per una altra. Una adaptació del vídeo anterior al castellà i amb alumnat de primària. On els alumnes demanen aquest canvi d'estratègies i metodologies com a pas previ a les noves formes d'aprendre.
INTRODUCCIÓ
Per això aquest power point ens pot ajudar a apropar-nos, conèixer, començar a provar i introduir les TAC a les nostres classes.Mapa de conceptes sobre les TAC i la llengua.

TIC lenguas (aprenentatge) (ACTUALITZAT)Cal plantejar canvis d'organització,recursos i metodologies